papa met zoon groeien met lef

Groeien met Lef

Praktijk voor HSP coaching, massage en persoonlijke groei

Hier kun je terecht met vragen over jouw leefwijze, hooggevoeligheid, de opvoeding en jouw rol hierin als ouder én jezelf en persoonlijke ontwikkeling. 

Het opvoeden en zien opgroeien van je kinderen is het mooiste dat er bestaat. De glimlach of aanraking van je kind, waarin je ziet en voelt dat je kind volop in het leven staat en met vol vertrouwen kan groeien. Maar wat als het opvoeden soms anders gaat dan je had verwacht?
Of wat als je merkt aan jezelf, of aan je kind, dat je even niet meer volop kunt stralen. Dat je ergens vastloopt. Wat doe je dan...? 

Je moet het zelf doen én je hoeft het niet alleen te doen.
Mijn naam is Hedy van Ophem en ik ben Gezins- en kindercoach, Kindermassagecoach en ervaren op het gebied van coaching bij hooggevoeligheid. Ik begeleid ouders en kinderen: laagdrempelig, als de stap naar therapeut of instelling te groot is. Ik vind het belangrijk om het vertrouwen in jezelf en je kind weer te herstellen. 
Als coach wil ik een waardevolle bijdrage leveren in het vinden van de goede richting binnen jouw leefstijl en opvoeden. En dit doen we samen. JIJ betekent namelijk altijd het meeste voor jezelf en je kind. JIJ staat centraal. En daar is een groot deel van mijn coaching ook op gericht; ik bied jou en je kind handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Dus heb je vragen over jouw leefstijl, je werk, de opvoeding, hooggevoeligheid of loop je ergens vast? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat Groeien met Lef voor jou kan betekenen. 

Een beetje begeleiding kan je soms net het juiste zetje geven. Ik ontmoet je graag!