Praktijk voor Hoogsensitiviteit en Bewustzijnscoaching

HSP Workshops

Nieuw bij Groeien met Lef zijn de HSP Workshops, welke georganiseerd worden in de Hartelijke Huiskamer. Een warme en sfeervolle ontmoetingsplek voor hoogsensitieve personen uit onze regio Hoorn. Lees snel verder!

Zie ik je binnenkort?

HSP Workshop: Een nieuw jaar in beeld

Nieuw bij Groeien met Lef zijn de Workshops, die door mij als HSP HSS coach georganiseerd worden. In februari is gekozen voor het thema: 'Een nieuw jaar in beeld'. Doe je mee? Alle informatie en aanmeldingsmogelijkheden vind je hier. Heel graag tot snel!

Highlights

 • Dinsdag 1 februari van 19:00 - 21:00uur
 • Voor slechts € 29,- incl. koffie&thee
 • Deelname voor 6 tot 8 personen (nog 8 plekjes)
 • Hartelijke Huiskamer in Hoorn I Zwaag
HSP Workshop

Een nieuw jaar in beeld

Hoe ziet een fijner leven er voor jou uit?
Wat wil je écht?
Wat staat er op jouw wensen lijstje?
En waar doe je het allemaal voor?

Hoe vaak denk jij nu écht eens na over deze vragen? Ongemerkt ben je misschien meer bezig met de dingen die je niet wilt. Bijvoorbeeld met dingen die je dwars zitten, je piekert, maakt je zorgen of je bent bezig met mensen en situaties die je vooral energie kosten. Klopt dat?

Een van de belangrijkste waarden voor HSP is dat ze gelukkig en gezond zijn. Dat ze zich vrij kunnen voelen in wie ze werkelijk zijn. Dat ze in verbinding staan met andere mensen, bij kunnen dragen aan de maatschappij en dat ze voldoening halen uit wat ze doen in het dagelijks leven.

En ook al weten we dit ergens wel; werkelijk stil staan bij hoe dit aan bod komt in je leven daar ontbreekt het ons nog wel eens aan. Om je hierbij op weg te helpen en je weer even af te laten stemmen op deze energie, organiseer ik de workshop: ‘Een nieuw jaar in beeld’.

Ja, ik meld mij aan!
Workshop: Een nieuw jaar in beeld

  Ja, houd mij op de hoogte!Nee, ik heb alleen een vraag

  Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met vragen en visualisatie om je voor te bereiden op het nieuwe jaar. Zodat jij vanuit een sterke verbinding met je gevoel je wensen en verlangens mag opschrijven en vormgeven.
  En bij welke dingen maakt je hart eigenlijk helemaal geen sprongetje meer? Wat vind je lastig om los te laten?

  In deze workshop mag je heel eerlijk zijn naar jezelf en keuzes maken. Zodat je daarna meer tijd en focus over houdt voor die dingen die je echt belangrijk vindt. En dat geeft rust in je hoofd.

  Je doet deze workshop echt voor jezelf. Je bent het waard om voor je dromen te gaan! Doelen behalen is overigens niet alleen een kwestie van DOEN. Het is vooral ook heel belangrijk dat je gaat kijken naar wie je wilt ZIJN. Kies daarom voor het nieuwe jaar als eerste voor jezelf, om van daaruit te stralen naar je omgeving.
  Stap 1: start hier met deze workshop en dan heb je alvast één belangrijk doel te pakken ;-).

  Spreekt deze workshop je aan?
  Voel je dat je heel graag aan de slag wilt gaan met één of meerdere doelen in het nieuwe jaar. Dat je graag iets wilt doorbreken of juist iets nieuws wilt oppakken? Of misschien heb je nog geen helder beeld van een doel en ben je vooral nieuwsgierig naar wat er in jouw leeft?

  Voel je welkom en laat je verrassen door de vragen en vooral de antwoorden in jezelf! Je gaat hoe dan ook geïnspireerd en met een helder inzicht naar huis. Hiermee kan je de eerste stappen zetten voor een fijner leven dichter bij jezelf.

  Inspireer jezelf en anderen en maak het leven een stukje waardevoller: volg je hart!

  Wat vinden anderen van de workshop
  • Een prima workshop. Omdat je 2uur gericht bezig bent met diverse vragen komt het toch meer binnen, dan wanneer dergelijke opdrachten thuis door je hoofd heen dwarrelen. Fijn dat je ook stilstaat bij hoe het NU anders kan en wat je daar zelf aan kan doen.
   De locatie van de workshop is prima.

   En Hedy begeleidt de workshop ook prima. Eenieder krijgt de gelegenheid om zijn dingen te delen en Hedy weet ook op tijd de gesprekken weer af te sluiten als dat nodig is.

   * 1 maand later deelt Anita bij het HSP Café, dat ze sinds de afgelopen weken weer in contact is gekomen met haar gevoel. Veel minder hoofdenergie en dat ze eindelijk weer bij haar intuïtie kan.
   Anita straalt en zegt; daar heeft onder andere de deelname aan deze workshop aan bijgedragen. Prachtig!

   Anita
   Over: workshop 'Een nieuw jaar in beeld'
  • De vragen die aan bod komen tijdens de workshop, spookten al een tijdje door mijn hoofd. Het was fijn om ze nu op papier te zien met een structuur en ze op mijn eigen manier te beantwoorden. Prettig dat pen, papier en tekenmateriaal aanwezig waren. Hierdoor wordt het meer inzichtelijk. Ook fijn om te merken dat je niet de enige bent die met deze vraagstukken en gevoelens worstelt.
   De workshop wordt gehouden in een fijne, warme en schone locatie.

   Het zijn best veel vragen, maar Hedy geeft goede uitleg en brengt structuur in het geheel. Ook in de aanpak van het verloop van de workshop is Hedy flexibel. Haar houding is heel relaxed en ze zorgt voor een positieve sfeer. Hedy heeft een fijne stem, die mooi naar voren komt bij een visualisatie.

   Tip: wellicht nog een afsluitende meditatie toevoegen?

   Renske
   Over: workshop 'Een nieuw jaar in beeld'
  • Ik vond de inhoud van de workshop Top! De workshop voldeed zeker aan mijn verwachting en de stappen waren ook logisch. Ik vond het fijn om de vragen en inzichten op verschillende manieren te kunnen verwerken, d.m.v. schrijven of tekenen.

   De locatie van de workshop (de Hartelijke Huiskamer) is echt top.

   Hedy heeft de workshop ook prima begeleid.
   En ik vind het heel fijn dat je inzichten mag delen, maar dat het zeker niet hoeft.

   Monique
   Over: workshop 'Een nieuw jaar in beeld'
  • De workshop voldeed aan mijn verwachtingen. In 2 uur wordt er veel gedaan. En ook al waren veel vragen voor mij bekend, door hier 2uur gericht mee aan de slag te gaan komt er overzicht.
   De locatie is top!

   Hedy is een super fijn mens, prettig en warm in de omgang. Ze heeft veel kennis en daar had ik best meer van mee willen krijgen. Maar wellicht is dat meer voor coachingsessies, dan bij een workshop.

   Een tip? Misschien nog iets meer interactie met de groep. Of bij een oefening een deelnemer inzetten.

   Cisca
   Over: workshop 'Een nieuw jaar in beeld'
  • Ik had verwacht dat we tijdens de workshop meer visueel aan de slag zouden gaan, in de vorm van een visionboard maken. Dat was niet het geval. Wel was de inhoud van de workshop duidelijk en kon ik dingen visueel maken d.m.v. tekenen.
   De locatie waar de workshop gehouden wordt, is erg fijn en knus.

   Hedy is de rust zelve. Een enorm fijn mens en ze stemt goed af op iedereen. Ik ken Hedy van wat jaren geleden en ik ben heel trots op de stappen die ze heeft durven nemen. Een voorbeeld en inspiratie.

   Een suggestie voor de workshop inhoud: het was voor mij best veel en er komt zoveel naar boven, wellicht de workshop iets kleiner maken. Of een vervolg training om inzichten verder te kunnen uitdiepen.

   Mandy
   Over: workshop 'Een nieuw jaar in beeld'
  • Fijn om tijdens deze workshop een ‘doel’ voor jezelf te bepalen en dat dit doel echt iets persoonlijks is en klein mag zijn. Ik had niet echt een verwachting van de workshop en ben er open in gegaan. Ik hoopte wel op rust en dat was ook zo.
   En wat een top locatie! Wauw.

   Hedy heeft de workshop heel prettig begeleid. Mooi om te zien hoe ze in haar kracht staat. Ze is rustig, kalm en aandachtig.

   Voor een volgende workshop is het misschien prettig om ook te starten met een meditatie of innerlijk weerbericht, om kort te landen. Verder een heel prettige workshop.

   Karlijn
   Over: workshop 'Een nieuw jaar in beeld'

  Meer praktische informatie over de HSP Workshop

  Deze zinvolle workshop wordt gegeven in de Hartelijke Huiskamer in Zwaag. De locatie biedt een warme en huiselijke plek waar hoogsensitieve personen, of mensen die een affiniteit hebben met dit onderwerp, elkaar kunnen ontmoeten.
  Onder begeleiding van ervaringsdeskundige en coach Hedy van Ophem wisselen we ervaring en kennis uit over diverse onderwerpen. 

  Highlights:
  • Workshop: Een nieuw jaar in beeld
  • Op dinsdagavond 1 februari van 19:00 – 21:00uur
  • Kleine groep: tussen de 6 tot 8 personen 
  • De bijdrage voor de workshop is slechts € 29,- p.p. inclusief drankje
  • De workshop wordt georganiseerd in de Hartelijke Huiskamer in Zwaag

  Hoe gaan we om met Corona en de geldende maatregelen
  • Uiteraard houden we rekening met de RIVM-voorschriften die gelden op dat moment.
  • De ruimte van 150m2 is zo ingedeeld dat er duidelijke wandelrichtingen zijn en we 1,5 meter afstand kunnen houden van elkaar.
  • Er zijn ruime, vaste zitplaatsen en er is voldoende desinfectiemiddel.
  • Na iedere bijeenkomst wordt de Hartelijke Huiskamer grondig gedesinfecteerd. 

  Wil je meer informatie of jezelf aanmelden?
  Scroll naar beneden of neem voor meer informatie contact met mij op!

  Gesprekken in de Hartelijke Huiskamer

  Een sfeervolle impressie

  Nog eenmaal op een rij

  HSP Workshop: Een nieuw jaar in beeld

  Nieuw bij Groeien met Lef zijn de HSP Workshops, die door mij als HSP HSS coach georganiseerd worden. In de februari is gekozen voor het thema: 'Een nieuw jaar in beeld'. Doe je mee? Je kunt je hieronder aanmelden per mail. Dan neem ik contact met je op. Heel graag tot snel!

  Highlights

  • Dinsdag 1 februari van 19:00-21:00uur
  • Voor slechts € 29,- incl. koffie&thee
  • Deelname voor 6 tot 8 personen (nog 8 plekjes)
  • Hartelijke Huiskamer in Hoorn I Zwaag
  Ja, ik meld mij aan!
  Workshop: Een nieuw jaar in beeld

   Ja, houd mij op de hoogte!Nee, ik heb alleen een vraag

   Ik ben Hedy van Ophem

   HSP Coach & Bewustzijnscoach

   06 – 123 21 622 info@groeienmetlef.nl