Praktijk voor Hoogsensitiviteit en Bewustzijnscoaching

HSP Café Hoorn I Zwaag

Welkom in de Hartelijke Huiskamer. Een warme en sfeervolle ontmoetingsplek voor hoogsensitieve personen uit onze regio Hoorn. Met iedere maand een HSP Café én regelmatig toffe workshops, lezingen of infotainment avonden.

Eerstvolgende HSP Café * zaterdagochtend '10 dec * Verbinding, Ik en Ander

Iedere maand organiseer ik als HSP Coach een HSP Café bij de Hartelijke Huiskamer. Schuif je aan? Alle data, informatie en aanmeldingsmogelijkheden gaan via de website van De Hartelijke Huiskamer. Hier vind je de buttons om naar hun Agenda te gaan. Of om je direct aan te melden voor het eerst volgende HSP Café. Deze keer hebben we als thema "Verbinding, Ik en Ander". Heel graag tot snel!

HSP Café @ de hartelijke huiskamer

De persoonlijke plek voor (h)erkenning van hoogsensitiviteit!

Maak kennis met Hedy en Aline in deze video

Met enthousiasme is op 6 juni 2020 het HSP Café Hoorn gestart. De eerste bijeenkomsten zijn erg goed ontvangen. Maandelijks wordt er een café georganiseerd door De Hartelijke Huiskamer in Zwaag. Hedy begeleid deze bijeenkomsten en Aline of haar dochter Juliet (van de Hartelijke Huiskamer) zullen bij ontvangst aanwezig zijn. Voel je welkom bij het HSP Cafe; de persoonlijke plek voor (h)erkenning van hoogsensitiviteit!

 
Ik wil mij aanmelden voor 10 dec.; HSP Café - Thema 'Verbinding, Ik en Ander'

Welkom bij het HSP Café

De persoonlijke plek voor (h)erkenning van hoogsensitiviteit!

Met heel veel enthousiasme kan ik vertellen over het HSP Café Hoorn, welke maandelijks wordt georganiseerd in de Hartelijke Huiskamer in Zwaag.
Als HSP Coach begeleid ik deze bijeenkomsten en Aline of Juliet (de Hartelijke Huiskamer) zullen zo nu en dan ook aanwezig zijn.

Het HSP Café is een fijne ontmoetingsplek voor hoogsensitieve personen of mensen met affiniteit over dit onderwerp.  Omdat hoogsensitiviteit vaak niet gehoord of (h)erkent is (tot zo’n 20-30jaar geleden had vrijwel niemand nog gehoord van hoogsensitiviteit), hebben HSP zich veelal aangepast aan hun omgeving. Vele facetten en talenten van het hoogsensitief zijn, hebben hierdoor minder kans gehad om tot bloei te komen.

Ervaringen delen en (h)erkenning vinden bij de ander, kan je helpen om weer de waardering voor je eigen kern te voelen. Niet om te vergelijken, maar juist om gehoord en gesterkt te worden. Er zijn voldoende kansen om wat in jouw verborgen ligt, weer naar buiten te laten komen. Deze bijeenkomsten zijn daar een mogelijkheid voor.

Door bewustwording te creëren en te luisteren naar elkaar in een veilige omgeving met gelijkgestemden, kan er iets moois ontstaan.
Het biedt kracht, troost en vertrouwen om te merken dat je niet de enige bent, die worstelt of floreert met hoogsensitief zijn. 

Wat een waardevol café, iedere keer weer. Een prachtig initiatief, op een fijne plek. Het voelt letterlijk als thuiskomen

hspcafe_hartelijkehuiskamer_Aline_groeienmetlef_hspcoach_Hedy_zithoek_hsp_gesprekken

Meer informatie over het HSP Café Hoorn I Zwaag *

Het HSP Café is een ontmoetingsplek waar hoogsensitieve personen of mensen die een affiniteit hebben met dit onderwerp elkaar kunnen ontmoeten.
Onder begeleiding van ervaringsdeskundige en coach Hedy van Ophem wisselen we ervaring en kennis uit over het onderwerp.

Highlights:
• Iedere maand vindt er een HSP Café plaats
• Op zaterdagochtend van 10:00 – 12:00uur
• Momenteel kunnen 15 personen deelnemen 
• De bijdrage per bijeenkomst is € 10,00 p.p. inclusief koffie/thee
• De workshop wordt georganiseerd in de Hartelijke Huiskamer in Zwaag

Hoe gaan we om met Corona en de geldende maatregelen
• Uiteraard houden we rekening met de RIVM-voorschriften die gelden op dat moment.
• De ruimte van 150m2 is zo ingedeeld dat er duidelijke wandelrichtingen zijn en we 1,5 meter afstand kunnen houden van elkaar.
• Er zijn ruime, vaste zitplaatsen en er is voldoende desinfectiemiddel.
• Na iedere bijeenkomst wordt de Hartelijke Huiskamer grondig gedesinfecteerd. 

*Het HSP Café is niet bedoeld als vervanging van hulpverlening. Het is vooral een plek waar mensen kunnen erkennen, herkennen en in verbinding staan met elkaar. 

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden?
Klik dan hieronder of neem contact met mij op!

Gesprekken in de Hartelijke Huiskamer

Een sfeervolle impressie

Wil jij graag een keer langskomen?

Wat onzettend leuk, voel je van harte welkom! Alle data, informatie en aanmeldingsmogelijkheden gaan via de website van De Hartelijke Huiskamer. Hier vind je de button om naar hun Agenda te gaan. Of om je direct aan te melden voor het eerst volgende HSP Café. Deze keer is er het thema 'Verbinding, Ik en Ander. Heel graag tot snel!

Ik ben Hedy van Ophem

HSP HSS Coach & Bewustzijnscoach

06 – 123 21 622
info@groeienmetlef.nl