Cursus Babymassage
" Ik wens jou heel veel succes met het geven van deze heerlijke cursus. Heerlijk omdat je als ouder voelt hoe jouw baby reageert op de aanraking, zich kan ontspannen en geniet van het contact. De cursus heeft mij weer bewust gemaakt van het effect van aanraken waardoor ik daar weer meer bewust mee bezig ben met mijn baby. Bedankt voor de leerzame cursus waardoor ik nog meer kan genieten van mijn baby. " -  * Annechien *

Review Annechien Cursus Babymassage Groeien me Lef
Review Joilta Groeien met Lef

Over Hedy 
" Ik heb Hedy leren kennen op school van onze dochters. Ik vind haar een frisse jonge en zorgzame moeder met veel geduld, begrip en aandacht voor haar kinderen. Ik waardeer aan haar haar rust en luisterend oor. Ik wens haar heel veel succes met haar coachingspraktijk en ik heb er vertrouwen in dat men haar weet te vinden." -  * Jolita *

Ontspanningsmassage
" Wat een cadeau om een massage van Hedy te ontvangen! Tot in de puntjes verzorgd. Eerst een heerlijk voetenbadje, waarbij ik de keuze had uit verschillende geuren. Daarna een ontspannen massage aan mijn hoofd, buik en voeten. Een verwennerij voor iedereen en zeker voor drukke moeders!
Ik kijk uit naar de workshop Kindermassage. Want échte aandacht van ouder naar kind is voor beiden verrijkend. Daar groeit iedereen van! "  -  * Jolien *

Review Jolien Ontspaningsmassage Moeder Groeien met Lef
Review Kirsten Babymassage Groeien met Lef

Cursus Babymassage - privé
" Vandaag een individuele cursus 'massage voor baby's' gevolgd!!! Een super leuke, persoonlijke en aan te raden ervaring voor iedereen met een kleine! " -  * Kirsten *

Cursus Kindermassage - privé
" Zojuist hebben mijn partner en ik de cursus 'kindermassage' afgerond. Vier avonden kwamen we bij elkaar. Het waren hele fijne avonden met veel kennisoverdracht en oefeningen. Op warme, geduldige en liefdevolle wijze vertelt Hedy alles over holistische kindermassage. Interessant en inspiratievol, want ze heeft mijn ogen voor sommige dingen doen openen. Ook leuk om te merken dat onze kinderen verschillend reageren op de massage. Onze dochter vindt het heerlijk en onze zoon heeft voldoende aan een paar massage 'grepen'. En zoals Hedy duidelijk uitlegt: "luister naar je kind, genoeg is genoeg, volg je kind".
Kindermassage is zeker een aanrader voor iedere ouder, omdat het gewoon heel fijn is om zoveel 'quality time' met je kind door te brengen.
Nogmaals bedankt Hedy, voor de leerzame lessen! " -  * Laurens *

Review Laurens Kindermassage Groeien met Lef
Review Karlijn over Coach Hedy Groeien met Lef

Over Hedy
" Ik heb Hedy leren kennen als een spontane, lieve en ondernemende vrouw. Ze wil alles eruit halen wat erin zit. Ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan voor een luisterend oor of advies, dit waardeer ik zeer aan haar. Ook weet zij mij anders naar dingen te laten kijken, waardoor je zelf met oplossingen kunt komen. Ze schuwt niet om de waarheid te zeggen, maar dit komt niet hard over. Ik heb er vertrouwen in dat Hedy veel mensen kan inspireren tijdens haar coaching. Ik wens haar ontzettend veel succes! " -  * Karlijn *

Gezins- en Kindercoaching
" Ik heb bij jou een coachingstraject gevolgd. Ik liep tegen een aantal punten aan met mijn zoon. Ik begreep niet zo goed waarom mijn kind zo stil is.... Waarom het lijkt alsof ik soms 'stroop' aan me heb zitten en hij steeds achter mij aankomt lopen. Door jouw methode, liefdevol luisteren en geduld die je uitstraalt, heb ik mooie inzichten gekregen. Hierdoor ben ik onze zoon anders gaan benaderen en is het een uitdagende jongen geworden, die heerlijk buiten speelt en geniet van het leven!" -  * Jaqueline *