Praktijk voor Hoogsensitiviteit en Bewustzijnscoaching

Maatregelen Coronavirus

Jullie zijn ook in deze tijden van harte welkom in mijn praktijk voor persoonlijke coaching! Lees hieronder alle voorzorgsmaatregelen. Zodat wij elkaar veilig kunnen blijven ontmoeten!

Voorzorgs- en Preventie maatregelen

Natuurlijk zijn jullie van harte welkom in mijn praktijk Groeien met Lef in Hoorn; voor HSP coaching, personal coaching en loopbaancoaching. 
Gelukkig heb ik met velen van jullie de afgelopen periode contact gehad via telefonische consulten en/of video-coaching.
Het merendeel geeft de voorkeur aan persoonlijk contact.
En ook dat is nog steeds prima en veilig mogelijk!

Met inachtneming van de overheidsmaatregelen die op dit moment gelden, benoem ik hieronder de belangrijkste behandelvoorwaarden voor jou als cliënt en wat je van mij kunt verwachten als coach:

Belangrijk voor jouw en mijn gezondheid

In vooraf
• Mocht het op de een of andere manier toch niet prettig voelen om de gemaakte, dan wel bestaande, afspraak na te komen dan heb ik daar uiteraard (onder de gegeven omstandigheden) alle begrip voor.
• Indien je het niet fijn vindt om langs te komen in de praktijk, dan is een telefonisch- of videoconsult mogelijk. Inmiddels blijkt uit ruime ervaring dat ik op deze manier ook een prima coachsessie kan geven.

Blijf thuis als jijzelf of een van je gezinsleden symptomen hebben van:
– verkoudheid
– koorts
– griepachtige verschijnselen
Mocht dit het geval zijn dan vraag ik je de afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Pas nadat je 24 uur klachtenvrij bent, kun je een afspraak maken.

• Geannuleerde afspraken vanwege gezondheidsoverwegingen (covid-19) zal ik uiteraard niet in rekening brengen. Andersom hoop ik ook op jouw begrip wanneer ik, als gevolg van gezondheidsoverwegingen, de afspraak moet verzetten. En / of de coaching wellicht later plaatsvindt, dan je had gehoopt.

• Tijdens het maken van de afspraak verwijs ik naar de voorzorgsmaatregelen op mijn website. Vlak voor de daadwerkelijke afspraak kan ik een aantal vragen stellen rondom de gezondheid betreffende het coronavirus (Triage), waardoor ik weet of coachen en behandelen veilig kan. Dit doe ik ook om te checken of er iets is veranderd in de gezondheidssituatie.

•  Algemeen geldt: houd 1,5 meter afstand van elkaar, geen handen schudden, handen wassen, hoesten en niezen in de ellenboog en gebruik van papieren zakdoekjes. Het dragen van een mondkapje in openbare en overdekte ruimten is verplicht. In de praktijkruimte hoeft dit niet. De praktijk betreft ook geen doorstroom locatie en is van buitenaf gesloten.

Wat we verder van elkaar mogen verwachten

• Kom zoveel mogelijk alleen, het aantal personen in de praktijk houd ik graag beperkt. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen.
• Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand. Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik coaching en oefeningen op 1,5 meter afstand en wordt fysiekcontact tot een minimum beperkt. Lukt dit niet, dan draag ik een mondkapje.
• Voor en na de coaching was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep.
• Na ieder massageconsult worden hoes, face-cover, handdoeken en massagebank ververst en gereinigd. Eventueel kun je je eigen hoes en handdoeken meenemen. 
• Na iedere coaching worden contactpunten zoals de deurklinken, tafelblad en stoelhandvaten gereinigd. Ik ventileer regelmatig de praktijkruimte.
• Het toilet is enkel bij hoge nood te gebruiken. 
• Probeer zelf zo min mogelijk aan te raken in de praktijk. Alleen het hoognodige of onvermijdelijke. Je kunt je handen wassen met zeep en drogen met wegwerpdoekjes of desinfectiegel gebruiken.
• Neem zo min mogelijk spullen mee en stop je spullen die noodzakelijk zijn, weg in je tas of jas.
• Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat je meteen wegwerpt in de prullenbak. Heb je zo snel geen papieren zakdoekje bij de hand, nies of hoest dan in je ellenboog. Na het niezen of hoesten handen reinigen met zeep of desinfectiegel.
• Kom op tijd, maar niet te vroeg. Dus het liefst vlak voor de afspraaktijd. Wacht eventueel even op de parkeerplaats buiten, totdat ik je kom ophalen bij de buitendeur.
• Ik plan mijn afspraken zo, dat het aantal cliënten in de wachtruimte tot een minimum wordt beperkt. Tevens plan ik meer tijd in voor de afspraken, om bovenstaande voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken.
• In de wachtruimte staan de stoelen zo opgesteld, dat je altijd op minimaal 1,5 meter afstand van medebezoekers plaats kunt nemen (mocht het nodig zijn).
• Er is ruimte genoeg om elkaar te passeren. Bij het verlaten van de praktijk, eventueel met aparte looproute via het pand buitenom.
• Betaling vindt bij voorkeur plaats via een overboeking/factuur of een betaalverzoek (Tikkie). Dit wordt met mij als coach overlegd.

Coachpraktijk Groeien met Lef coaching training en tafelgesprekken

Disclaimer
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans bestaan, hoe gering ook, dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak ga je akkoord met dit risico.

 

Voel je welkom!

Ik ben dankbaar dat ik jullie nog steeds mag ontvangen
bij mij in de coachpraktijk in Hoorn.
Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent preventie- en voorzorgsmaatregelen betreffende het coronavirus.
Dat doe ik persoonlijk en op deze pagina.

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan zeker contact met mij op.
We doen het samen en samen komen we er wel uit!

Ik ben Hedy van Ophem

HSP HSS Coach & Bewustzijnscoach

06 – 123 21 622
info@groeienmetlef.nl