Praktijk voor Hoogsensitiviteit en Bewustzijnscoaching

Aanbod en Coaching

Krachtige en respectvolle begeleiding voor jou. Het lef vinden om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven om tot groei en verandering te komen. Durf jezelf te zijn!

Coaching: een kleine stap, maakt een groot verschil

Voor iedereen die een stukje wil groeien in het leven

Coaching is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een stukje persoonlijke begeleiding, zelfontwikkeling, een spiegel of juist inzicht en motivatie om een stapje verder te komen. Want een kleine stap, maakt een groot verschil!

En daarom is Groeien met Lef er voor jou. Vanuit een liefdevolle, emotionele en fysieke benadering coach ik jou op weg.

Ik werk vanuit een holistische visie, wat betekent dat ik niet alleen kijk naar de hulpvraag, maar ook naar de gehele mens achter de vraag. Ieder mens is uniek en zo kan eenzelfde klacht bij twee verschillende mensen een andere oorzaak hebben.

Belangrijk is dat we gaan onderzoeken waarom het niet lekker loopt. Wat de motivatie is voor bepaalde patronen van gedrag. Door te kijken naar de oorzaak achter de hulpvraag of de intentie achter het gedrag, in plaats van naar het effect ervan, ontstaat er begrip en ruimte.

De basis van mijn Coaching & Begeleiding

Terug naar de kern, van binnenuit ontwikkelen

Mindset die vóór je werkt

Verbinding van het Lichaam

Familiesysteem & Innerlijk Kind

De weg toont zich aan jou, als JIJ het lef toont je weg te gaan

Durf je eigen dromen en doelen te realiseren

Doorbreek de belemmeringen

Vanuit ruimte en begrip doorbreken we belemmerende gedachten of gedragspatronen, die je ervan kunnen weerhouden om jezelf te durven zijn. Soms zijn deze onbewust aanwezig. Ze kunnen je er van weerhouden om je eigen dromen en doelen te realiseren. Ze kosten je vaak veel energie en gaan ten koste van je gezondheid.

Samen gaan we opzoek naar de oorzaak. Wat gebeurt er nu? Wat speelt er? Waar verlang ik naar? Waar hoop ik op?Het is zo mooi om te zien, dat met een beetje speurwerk steeds weer blijkt dat jijzelf de sleutel tot herstel in handen hebt!

Coaching geeft inzicht. Coaching versterkt jouw kracht en zelfvertrouwen. Je gelooft en vertrouwt weer op jezelf. Dit levert je meer plezier, blijheid, energie en vrijheid op!

Hoe ik je kan helpen

Coaching, Begeleiding en Loopbaantrajecten
Personal Coaching voor jou als vrouw
In Relatie / Zelfontwikkeling / BewustZijn
Coaching voor jou als Moeder HSP Mama
Voor Jezelf / Je Kind / Je Gezin
Loopbaan coaching
Talent Inzicht / Stress / Burn Out & Bore Out

Ik ben Hedy van Ophem

HSP HSS Coach & Bewustzijnscoach

06 – 123 21 622
info@groeienmetlef.nl